Ga mee op avontuur naar de meest magische plek op onze aarde, de oceaan.

50 meter diep wandelen duikers over de bodem om de geheimen van de oceaan te onderzoeken. Tijdens deze expeditie worden de duikers overspoeld door de pracht van het oceaan leven, die samen met de duikers een wonderbaarlijk tocht onderwater afleggen.

Oceanica Aventura is een verwonderende act waardoor je jezelf voor even onderwater waant. Ontmoet onze luchtige zeedieren die alle geheel met de hand geknoopt zijn. Een waar kunst spektakel.

Oceanica Aventura is een mobiele act geschikt voor parades, straattheater, festivals en evenementen.

Wat kunt u verwachten?

De duikers lopen door het publiek heen met prachtige oceaandieren van ballonnen.  De grote oceaandieren zijn bevestigd aan handgemaakte harnassen op de rug en de kleine oceaandieren worden bestuurd met de hand op hoge stokken. Deze mobiele act is perfect voor interactie met het publiek.  

 

De act is uitvoerbaar in verschillende groottes, zodat deze geschikt is voor ieder evenement. Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden.

Mini act

De mini act bestaat uit een duiker met een groot oceaandier. Je kan kiezen tussen een reuze manta of een reuze inktvis.

Prijs €850,-

 

Kleine act 

De kleine act bestaat uit twee duikers. Een duiker met een groot oceaandier en een duiker met een klein oceaandier. Hierbij kan je kiezen tussen een reuze manta of een reuze inkt vis en tussen een zwaardvis of een kwal. 

Prijs €1300,-

Standaard act

De standaard act bestaat uit drie duikers. Twee duikers met een groot oceaandier en een duiker met een klein oceaandier. De  grote oceaan dieren zijn een reuze manta en een reuze inkt vis en het kleine oceaandier is een zwaardvis of een kwal. 

Prijs €1600,-

 

 

Grote act

De grote act bestaat uit vier duikers. Twee duikers met een groot oceaandier en twee duikers met een klein oceaandier. De  grote oceaan dieren zijn een reuze manta en een reuze inkt vis en het kleine oceaandieren zijn een zwaardvis en een kwal. 

Prijs €1950,-

Wat wij van u verwachten

Wij zullen minimaal een uur vooraf aanwezig zijn voor het omkleden. Bij een grotere act zullen wij op locatie moeten bouwen, dit alles gaat in overleg. Verder hebben wij het volgende nodig: 

  •  Een overdekte en afsluitbare/bewaakte ruimte van minimaal 25 m2. 

  • Grote doorgang van minimaal 3x3 meter (dubbele deur).

  • Schone werkvloer.

  • Een werktafel en stoelen.

  • Water, koffie, thee.

Speeltijd
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Wilt u meer optredens of meerdere dagen, dan is dit in overleg mogelijk.