Artiventz

Artiventz is opgericht in mei 2013.

Begonnen als klein ballondecoratiebedrijf en ballonvouwer, maar al snel steeg het niveau en vond Artiventz zijn weg binnen grotere projecten als designer en een ondersteunde partner. 

Inmiddels is Artiventz welbekend en werkt hard aan haar reputatie binnen de evenementen branche. Met onze kennis en ervaring kunnen we bedrijven en organisaties helpen met het vinden van de perfecte installatie. 

Denise

Het creatieve brein achter Artiventz is Denise van Dooren.

In 2012 kwam ze voor het eerst in contact met de ballonindustrie. Ze werkte mee aan een groot project in Barcelona. Direct was ze verkocht aan de impact die ballonnen hebben op mensen. De vrolijkheid en instant happiness, iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Met deze inspiratie is ze aan de slag gegaan met het ontwikkelen van Artiventz op 19 jarige leeftijd.

Nu is Denise een bekend gezicht binnen haar branche en wereldwijd actief als ballonartiest en -designer, ze werkt mee aan grootschalige kunstprojecten en geeft les aan mede ballonprofessionals.

 

Haar missie: mensen verwonderen met haar ballonnenkunst, creatieve concepten ontwikkelen om evenementen en feesten memorabel te maken en inspireren en geïnspireerd worden.

Denise van Dooren
Founder & Creative Director